SCANDALUL DE LA TECUCI: Profesorii de la Liceul "Ov. Caledoniu" îşi primesc în sfârşit banii

SCANDALUL DE LA TECUCI: Profesorii de la Liceul "Ov. Caledoniu" îşi primesc în sfârşit banii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primarul Tecuciului Gerhardt Ţuchel ne-a anunţat vineri, 12 iunie, că s-a semnat contractul de management cu directoarea-adjunctă a Liceului "Ov. Caledoniu" şi finanţarea a fost deblocată, iar cadrele didactice îşi vor primi banii.

"Inspectoarea generală Mioara Enache a fost prezentă la consiliul de administraţie din liceu prin care s-a delegat funcţia de conducere către directoarea-adjunctă a instituţiei, întrucât directoarea Dorina Bejan a intrat în concediu medical", ne-a declarat Ţuchel.

Dorina Bejan a refuzat să semneze contractul, deoarece a considerat că unele clauze sunt abuzive. Profesorii de la liceul "Caledoniu", dar şi de la alte instituţii de învăţământ din Tecuci au făcut joi grevă japoneză în semn de protest că nu-şi primesc salariile şi nu li se decontează naveta. Ei au ameninţat că vor boicota desfăşurarea bacalaureatului în caz că nu-şi vor primi banii.

Citit 1982 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2015 18:33

3 comentarii

 • postat de Observator
  Luni, 15 Iunie 2015 12:47
  5.2.205.***
  Las' ca va face primarul strazile din jurul scolii la fel cum e Cuza Voda si nici nu veti mai ajunge la scoala. Ca sa va invatati minte si sa nu mai cereti salarii si decontarea navetei!
  1
  1
  Raportează
 • postat de Nae
  Sâmbătă, 13 Iunie 2015 14:11
  109.102.138.***
  De banii de naveta ce a spus Tuchel?Ca sunt zeci de profesori ce nu au primit nici un ban pe anul acesta.La Elena Caragiani sunt profesori care au restante la decontarea navetei din anul 2014.Cum poate supravietui un profesor care dintr-un salariu de 1100 lei isi plateste lunar din buzunar transportul Galati-Tecuci adica 600 de lei,.Doamna Roxana Penciu ce v-au spus liderii de sindicat,directorii si primarul Tecuciului despre aceasta problema?
  0
  5
  Raportează
 • postat de Manole Iulian
  Sâmbătă, 13 Iunie 2015 10:08
  5.254.65.***
  Cum stie dom Tuchel sa traga la sfori, sa le "rezolve" el pe toate...
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.