ÎN ATENŢIA PĂRINŢILOR. "Shakespeare School" - vacanţe pentru şcolari în limba engleză

ÎN ATENŢIA PĂRINŢILOR. "Shakespeare School" - vacanţe pentru şcolari în limba engleză
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Sute de copii şi tineri pot petrece vacanţa de vară desfăşurând activităţi relaxante şi educative. Ei pot experimenta „destinaţii” inedite de vacanţă cum ar fi călătorii de în jurul lumii, jocuri şi competiţii bazate pe lumea misterioasă a unor eroi celebri din poveşti, secretele tehnicilor de vorbire în public, toate astea în limba engleză.

Acestea sunt doar câteva din temele abordate de cursuruile de vară ale centrului Shakespeare School, pornind de la nevoia copiilor de a păstra legătura cu limba engleză şi pe parcursul vacanţei de vară.

Cursurile sunt intensive şi se desfăşoară pe parcursul a două sau trei săptămâni cuprinzând 20 de ore pentru grupele de vârstă 4-14 ani şi până la 36 de ore pentru adolescenţii care îşi propun să aprofundeze materia şi subiectele examenelor internaţionale de limba engleză.

Prin metode non-formale şi creative, profesorii pun accentul pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare, pe îmbogăţirea vocabularului şi perfectarea pronunţiei în limba engleză.

Oricine doreşte să descopere metoda Shakespeare School se poate înscrie la o lecţie demonstrativă gratuită, la adresa de email  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1408 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iulie 2015 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.