Elevi gălăţeni PREMIAȚI la un concurs de eseuri, pentru sfaturile oferite părinţilor

Elevi gălăţeni PREMIAȚI la un concurs de eseuri, pentru sfaturile oferite părinţilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Doi elevi gălăţeni se numără printre câştigătorii celei de-a VIII-a ediţii a concursului naţional de eseuri în limba engleză „Shakespeare School Essay Competition”, care a avut tema „Ce pot învăţa adulţii de la copiii de azi”.

Astfel, la categoria de vârstă 11-14 ani, Matei Antohie, elev la Colegiului Naţional „Costache Negri” din Galaţi, a obţinut premiul II, iar Ariana Andreea Girneaţă, elevă la Liceul „Vasile Alecsandri”, a obţinut un premiu special, la categoria de vârstă 15-20 de ani. Totodată, profesoara de limba engleză de la Colegiul Naţional „Spiru Haret” din Tecuci, Monica Iuliana Onica, a primit un Certificat de Excelenţă şi a fost desemnată îndrumătorul cu cei mai mulţi elevi înscrişi la a VIII-a ediţie a concursului. Profesoara Onica va participa ca însoţitor de grup într-o tabără internaţională de două săptămâni în Marea Britanie.

Concursul naţional de eseuri în limba engleză a făcut şi anul acesta înconjurul ţării. În competiţie au intrat peste 3.700 de tineri, cu vârsta între 14 şi 20 de ani, din toate judeţele ţării, reprezentanţi ai Generaţiei Z. Doar 30 dintre participanţi au fost desemnaţi câştigători ai premiilor în valoare de peste 5.000 de euro.

Citit 1686 ori Ultima modificare Joi, 16 Iunie 2016 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.