Campania ”Pregătim ghiozdanul”. DONÂND rechizite, puteţi ajuta un copil să meargă la şcoală
Foto: Sursa foto: Internet

Campania ”Pregătim ghiozdanul”. DONÂND rechizite, puteţi ajuta un copil să meargă la şcoală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru al treilea an consecutiv, Asociaţia pentru Cetăţenie Culturală - ARCA desfăşoară campania "Pregătim ghiozdanul. Ajută un copil să meargă la şcoală!". Membrii organizaţiei îşi propun să-i sprijine pe copiii din familiile fără mari posibilităţi financiare să-şi pregătească ghiozdanul pentru noul an şcolar. Această campanie contribuie, totodată, la combaterea abandonului şcolar, provocat, de cele mai multe ori, de o situaţie financiară precară.

"Când vă hotărâţi să pregătiţi ghiozdanul copilului dumneavoastră, vă rugăm să cumpăraţi un pix, un creion sau un caiet în plus, pentru un copil care îşi doreşte să meargă la şcoală, dar nu are ghiozdan sau ce pune în el. Noi îl vom echipa şi i-l vom dărui cu drag. Şi pentru că am crescut în aceşti doi ani, de la 30 de ghiozdane echipate în primul an, la 70 echipate anul trecut, în acest an avem o listă de 100 de copii din Galaţi", a transmis Dana Hâncu, preşedintele asociaţiei.

Beneficiarii ghiozdanelor vor fi copii până în clasa a VIII-a, selectaţi cu ajutorul cadrelor didactice din Galaţi. Astfel, membrii ARCA îi îndeamnă pe gălăţeni să doneze, până pe 20 septembrie, rechizite şcolare, ghiozdane echipate sau dezechipate pentru micuţii care vor să meargă la şcoală. Acestea pot fi aduse Clubul Ridestra, strada Cezar (vizavi de DSVSA), între orele 9,00-13,00. Numărul de telefon la care poate fi contactată asociaţia pentru donaţii este 0757.899.057.

Citit 5409 ori Ultima modificare Duminică, 28 August 2016 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.