Ţinute de gală pentru familia Ispilat, de la „Viaţa liberă” şi „Alb&Negru”

Ţinute de gală pentru familia Ispilat, de la „Viaţa liberă” şi „Alb&Negru”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, 24 septembrie, la magazinul "Alb&Negru" din Galaţi a avut loc premierea familiei câştigătoare la concursul de toamnă al „Vieţii libere”.  Dumitru şi Constanţa Ispilat au fost declaraţi câştigători, în urma tragerii la sorţi, şi au primit ţinute de gală semnate Agnes Toma şi Dinasty, în valoare totală de 2000 de lei.

Agnes Toma şi Dinasty au creat împreună reţeaua de magazine "Alb&Negru" pentru ca toate perechile să îşi găsească în acelaşi loc cele mai frumoase şi actuale ţinute de seară şi de ceremonie. Într-un astfel de loc au mers şi câştigătorii noştri şi au fost plăcut impresionaţi că şi-au găsit ţinutele perfecte.

„Nu mă aşteptam să îmi găsesc costumul perfect. Am probat doar trei costume şi l-am găsit pe cel potrivit mie. Mă bucur tare mult că există un magazin în care se pot îmbrăca şi femeile şi bărbaţii”, ne-a mărturisit domnul Dumitru.

Şi doamna Constanţa a fost impresionată de gama largă de ţinute din magazinul "Alb&Negru":  „Am găsit aici un costum minunat. Nu mi-a fost greu să îl aleg”.

Domnul Dumitru (67 de ani) şi doamna Constanţa (69 de ani) formează o familie norocoasă. „Am mai câştigat şi la concursul „Bani grei cu Viaţa liberă”. Suntem abonaţi de 15 ani la "Viaţa liberă" şi suntem foarte mulţumiţi de ceea ce citim în ziar. Nu ratăm nici un număr pentru că ne facem abonament pe un an de zile şi îl citim, pe rând, din scoarţă în scoarţă. Nu ratăm nici un concurs. Soţul este cel care completează taloanele şi le aduce la redacţie. Dacă într-o zi ratează vreun talon mă ţin de capul lui până îl decupează”, ne-a povestit câştigătoarea noastră.

„De fiecare dată când aduc plicurile mă gândesc că vom câştiga. Suntem o familie norocoasă. Chiar şi copiii s-au minunat când au auzit că iar am câştigat ceva”, completează domnul Dumitru.

Familia Ispilat urmează să plece la Braşov să îşi viziteze nepotul. „A terminat facultatea şi probabil vrea să ne anunţe că se căsătoreşte.  Acum, cu aceste ţinute câştigate la "Viaţa liberă", chiar suntem pregătiţi de nuntă”, ne-au explicat, cu zâmbetul pe buze, câştigătorii.

Cei doi norocoşi au şi un mesaj pentru restul cititorilor noştri: „Le urăm mult succes tuturor şi îi sfătuim să nu rateze nici un concurs. Să citească ziarul şi să aibă încredere în ceea ce scrie în el. E un ziar serios, iar concursurile chiar sunt adevărate, drept dovadă noi am câştigat”.

Nouă nu ne rămâne decât să îi felicităm pe câştigători, iar tuturor cititorilor noştri le transmitem să nu rateze nici un număr din ziarul „Viaţa liberă” pentru că urmează şi alte concursuri, cu premii la fel de valoroase. Poate reuşim, măcar noi, să vă facem un pic mai fericiţi.

Citit 3288 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.