AI VĂZUT-O? Octogenară căutată de poliţie
Foto: IPJ Galaţi

AI VĂZUT-O? Octogenară căutată de poliţie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O bătrână în vârstă de 85 de ani din Suhurlui este căutată de trei luni de familie, după ce a plecat de acasă cu intenţia de a ajunge la Galaţi. Amalia Avram a fost văzută ultima dată pe 4 octombrie 2017, când le-a spus rudelor că vine la Spitalul de Urgenţă, pentru un control medical. Nu a mai dat niciun semn, dar, până pe 13 noiembrie, apropiaţii nu şi-au făcut griji foarte mari privind absenţa femeii, întrucât aceasta obişnuia frecvent să meargă la mănăstiri, unde rămânea perioade mai lungi de timp. Întrucât de această dată nu a spus nimic despre locul în care se află, rudele au anunţat poliţia, care acum o caută şi cere ajutor public pentru eventuale informaţii despre bătrână.

Amalia Avram are 1,60 meri înălţime, constituţie slabă, faţa ovală, păr cărunt cu fir drept lung, ochii albaştri. La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată cu o rochie de culoare neagră, pe cap avea un batic negru şi folosea un baston pentru a se deplasa.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 2641 ori Ultima modificare Joi, 18 Ianuarie 2018 16:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.