Eduardo a pierdut lupta cu boala!

Eduardo a pierdut lupta cu boala!
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Astăzi, familia şi prietenii îl vor conduce pe ultimul drum pe tânărul de 25 de ani Ioan Eduardo Gheţu, care a luptat până în ultima clipă cu o formă extrem de rară de cancer - un caz la 300 de milioane de locuitori!

În ciuda eforturilor familiei şi ale societăţii gălăţene, firava speranţă de victorie s-a stins definitiv! Absolvent al Liceului de Arte „Dimitrie Cuclin”, Eduardo Gheţu ajunsese în ultimul an de studii la Universitatea  „Danubius”, secţia ASE - Turism – Lumea abia aştepta să se deschidă în faţa sa! – şi, tânăr conştiincios, se şi angajase colaborator la Teatrul Muzical „Nae  Leonard”.

Într-o campanie de presă în care „Viaţa liberă” a încercat să mobilizeze în ajutor generozitatea publică pentru acoperirea unor costuri foarte mari ale operaţiei posibil salvatoare, numai în SUA, ale tratamentului cu citostatice la o clinică din Italia, familia încercând cu disperare să-şi vândă acoperişul de deasupra capului pentru a acoperi marile cheltuieli, s-au asociat mulţi gălăţeni şi nu numai!  Într-un concert dedicat strângerii de fonduri, "Împreună pentru Eduardo", au urcat pe scenă  pentru a salva viaţa tânărului: Connect-R, Paula Seling, Ducu Bertzi and friends, DJ Sava, Misha, Giulia, Cortes, Jimmy Dub, Strada Mare, corul Teatrului Muzical "N. Leonard",  într-un parteneriat al  Teatrului Muzical, al Primăriei Galaţi, cu  Asociaţia "Danube Media Center" a jurnaliştilor de la "Viaţa liberă", Fundaţia "Phoenix", Asociaţia "Oameni pentru tine", Agenţia de evenimente EB.ON şi Casa Orientului. Amintim aceste lucruri pentru că este important să luptăm, oricât ar fi de mică şansa, pentru oricare semen al nostru şi trebuie să avem conştiinţa că am încercat! Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul generos, într-o lume fără dureri şi cu peisaje eterne!

Citit 13971 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2018 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.