Televiziunea noastră din Italia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Casa Mia TV: Comunitatea română din Italia se va bucura din această toamnă de o televiziunea dedicată exclusiv ei, Casa Mia Tv, care va combina transmisiile de programe ale posturilor de televziune de acasă, cu producţii proprii.

Printre acestea din urmă se numără şi TeleObiectiv, prima ediţie de ştiri în limba română difuzată de telviziunea italiană, care aduce în fiecare seară de vineri informaţii din regiunea în care trăiesc români. Pentru a putea recepţiona programele televiziunii Casa Mia Tv, românii trebuie să-şi achiziţioneze un decodor digital terestru Mhp şi cartele Răzuieşti şi Vezi.

Iniţiatorii acestui proiect aşteaptă pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sugestii despre ceea ce vrea publicul să vadă, semnalări de evenimente importante pentru comunitatea românească din zona în care se află români şi tot ceea ce cred aceştia ca poate fi important pentru românii din Italia.

Lansare de carte la Montreal: Fundaţia Română din Montreal în colaborare cu Asociaţia Scriitorilor de Limba Română din Québec (ASLRQ) organizează sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 14:00, la Galeria de artă Inter Pallas, 3550 Côte-des-Neiges, RC 90, Montreal, Qc., H3H 1V4, lansarea cărţii „Elegie pe note de gând", de Rodica Eleonora Plop.

Dublu eveniment ortodox la New York: Biserica ortodoxă română "Sfântul Dumitru" din New York va sărbători duminică, 25 octombrie, două evenimente, Patronul bisericii, prăznuit în Biserica Ortodoxă pe 26 octombrie, şi aniversarea a 70 de ani de la înfiinţarea acestei comunităţi religioase.

Petrecere de Halloween: Casa Română din Hayward, California, va organiza sâmbătă, 31 octombrie, la sediul său, tradiţionala petrecere de Halloween, începând cu ora 19:00.

Citit 858 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.