Mai frumoasă cu "Viaţa liberă"

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Concursul organizat de „Viaţa liberă” şi salonul Iuly-Miha (Michelle) a luat sfârşit. Concursul nostru a avut două părţi: o schimbare de look, pentru care doamnele şi domnişoarele au trimit pozele pe mail şi au fost votate pe site-ul ziarului, şi alte două schimbări de look, pentru care au fost publicate zece taloane în ziar.

Toate concurentele şi-au dorit să câştige unul dintre cele trei premii, fiecare în valoare de 400 de lei, unele participante trimiţând în acest scop mai multe plicuri.

Persoana care a fost desemnată câştigătoare pe site-ul www.viata-libera.ro se numeşte Florentina Munteanu. Ea a acumulat 141 de voturi pe site, respectiv 690 de puncte.

Toate celelalte concurente vor primi premii de consolare din partea salonului Iuly-Miha (Michelle). Din plicurile participante au fost extrase ieri, la sediul redacţiei, sub ochii atenţi ai publicului nostru, cele două participante norocoase.

Cele care vor merge la salonul Iuly-Miha (Michelle) pentru o schimbare de look în noile tendinţe din această toamnă sunt: Elena Roşu (34 de ani) şi Mădălina Călin (23 de ani).

Pe toate cele trei norocoase le vom contacta telefonic în cursul zilei de astăzi, 21 octombrie, pentru a le comunica modul în care vor intra în posesia premiului, iar cititorii noştri le vor putea cunoaşte în paginile ziarului, după ce ele vor trece pe la salon.

Felicitări norocoaselor, iar cititorilor noştri fideli le amintim că vor urma şi alte concursuri cu premii atractive. Aşa că nu rataţi nici un număr din „Viaţa liberă”.

Citit 899 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.