Arestat preventiv după ce a furat bani şi bijuterii dintr-o casă

Arestat preventiv după ce a furat bani şi bijuterii dintr-o casă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Bărbatul de 28 de ani, bănuit că ar fi sustras bani şi bijuterii dintr-o locuinţă de pe strada Lozoveni, depistat de poliţişti pe raza judeţului Vrancea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Galaţi.

Vă reamintim faptul că, pe 06 iulie, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112, de o femeie de 56 de ani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în locuinţa sa de pe strada Lozoveni, ar fi pătruns persoane necunoscute care ar fi sustras de aici bani şi bijuterii.

Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au constatat că autorii furtului au escaladat gardul care împrejmuia imobilul şi au pătruns în locuinţă printr-o uşă neasigurată, sustrăgând suma de 600 de lei şi bijuterii din aur, în greutate de aproximativ 42 de grame.

În urma investigaţiilor efectuate, la data de 09 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 5, cu sprijinul celor din cadrul Poliţiei Oraşului Panciu, judeţul Vrancea, au identificat persoana bănuită de comiterea acestei fapte, care a fost depistată pe raza localităţii mai sus menţionate. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, din comuna Costache Negri, asupra căruia a fost găsită o mică parte din bijuteriile sustrase. Poliţiştii continuă cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citit 2025 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.