Concediu fără plată pentru angajaţii Penitenciarului Galaţi

Concediu fără plată pentru angajaţii Penitenciarului Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Angajaţii de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi se supun cerinţelor guvernului şi intră în concediu fără plată.

„În sistemul Penitenciar trebuie reduse cheltuielile cu 15,5 la sută. Astfel, la nivelul instituţiei noastre s-a decis că fiecare angajat trebuie să aibă 26 de ore neplătite pe luna noiembrie şi 26 de ore neplătite pe luna decembrie”.

„Aceasta a fost cea mai bună soluţie la nivelul instituţiei noastre. Astfel, fiecare angajat va avea un program redus de muncă. În loc de 168 de ore, în luna  noiembrie se vor lucra efectiv doar 142”.

„Unii dintre angajaţi vor veni la muncă de la 7,30 şi vor pleca acasă la 13,30, alţii vor veni de la 9,30 şi vor pleca la 15,30. Programul cu publicul şi drepturile persoanelor private de libertate vor fi respectate ca şi până acum”, ne-a declarat Geanina Crăciun, purtătoarea de cuvânt de la Penitenciarul Galaţi.

Tot de la Geanina Crăciun am aflat că liderul de sindicat de la Penitenciarul Galaţi şi-a exprimat acordul verbal pentru acest sistem de trimitere a oamenilor în concediu fără plată.

„Se pare că, din punctul de vedere al liderilor de sindicat, sistemul propus de directorul instituţiei, Neculai Burlibaşa, este cea mai bună variantă pentru a duce la îndeplinire cerinţele guvernului”, a conchis Geanina Crăciun.

Aşadar, persoanele private de libertate din Penitenciarului Galaţi nu vor intra în „concediu fără plată”, ele fiind supravegheate permanent, iar programul va fi acelaşi ca şi înainte de criză.

Citit 948 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.