Biciclist ucis pe DE 581

Biciclist ucis pe DE 581
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din Bârlad, şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de un autoturism. Bărbatul circula cu o bicicletă pe DE 581, iar pe raza localităţii Priponeşti a vrut să schimbe direcţia de mers, dar nu s-a asigurat şi a fost acroşat de autoturismul care circula în spatele lui. În urma impactului, şoferul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile, iar remorca ataşată automobilului s-a răsturnat peste biciclist. La faţa locului, a ajuns de urgenţă un echipaj al ambulanţei.

"Am fost solicitaţi la un accident rutier, unde a fost găsit un bărbat în stop cardio-respirator. S-au început imediat manevrele de resuscitare, cu şanse mici de reuşită, şi s-a solicitat în sprijin şi elicopterul SMURD", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Din păcate, biciclistul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Poliţiştii ajunşi şi ei la faţa locului au stabilit că "biciclistul în vârstă de 67 de ani a vrut să schimbe direcţia de mers spre stânga, nu s-a asigurat şi a fost acroşat de un autoturism, care avea şi remorcă. În urma accidentului, biciclistul a decedat. De asemenea, au mai fost răniţi uşor şoferul şi un pasager. Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ", ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Citit 1473 ori Ultima modificare Luni, 01 Octombrie 2018 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.