Autocamion burduşit cu ţigări de contrabandă

Autocamion burduşit cu ţigări de contrabandă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, au depistat, în zona Port Docuri, un autocamion marca MAN, înmatriculat în Republica Moldova, la volanul căruia se afla cetăţeanul român V.P., în vârstă de 33 de ani.

Având informaţii că autocamionul este folosit pentru transportul ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperite, în cabina autocamionului, ascunse în doi saci de rafie, 12.000 de ţigarete (600 de pachete), fără timbru de acciză.

Conform prevederilor legale, poliţiştii de frontieră au ridicat, în vederea confiscării, ţigările, în valoare de 2.800 de lei, şi autovehiculul, în valoare de 11.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Citit 3173 ori Ultima modificare Marți, 13 Noiembrie 2018 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.