DNA Galaţi are şef nou

DNA Galaţi are şef nou
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi are, începând de marţi, 27 noiembrie, o nouă conducere, după ce Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât  "numirea în funcţia de procuror şef al Serviciului Teritorial Galaţi din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a doamnei procuror Mihaela Leu", se arată pe site-ul CSM.

Magistratul lucrează la DNA Galaţi din anul 2015, când a părăsit Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, şi va ocupa funcţia de conducere pentru următorii trei ani. Mihaela Leu o înlocuieşte astfel pe Diana Alexandru, care a condus DNA Galaţi din 2013.

Mihaela Leu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii "Ovidius" Constanţa în 1997, iar în 1999 a ajuns procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. Din 2004 până în  2011, a fost prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, de unde a promovat la Parchetul de pe lângă Tribunal, instituţie pe care a părăsit-o în 2015, pentru a se muta la DNA Galaţi.

Citit 7596 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.