Astăzi, Rutiera şi RAR-ul sancţionează defecţiunile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şoferi, aveţi ITP? *

Gălăţeni, ni se controlează maşinile! Iar în caz că Poliţia Rutieră şi RAR-ul vor găsi în timpul verificărilor desfăşurate azi, defecţiuni serioase la autoturismele oprite în trafic, ne pasc sancţiuni, nu glumă.

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi ne asigură că acţiunea instituţiei sale îi vizează pe acei conducători auto care şi-au neglijat maşinile:

„Împreună cu inspectorii Registrului Auto Român, Poliţia Rutieră Galaţi desfăşoară în cursul zilei de vineri o acţiune de depistare şi sancţionare a conducătorilor auto care circulă cu maşini ce prezintă defecţiuni”.

„Oraşul nostru a fost ales pentru acest control – alături de altele din ţară – pentru că la Galaţi au avut loc patru accidente auto provocate de defecţiuni tehnice, în urma acestor evenimente un om pierzându-şi viaţa, altul fiind grav rănit, iar trei pasageri alegându-se cu leziuni uşoare”, încheie purtătorul de cuvânt.

Astfel, în afară de verificarea inspecţiei tehnice periodice, în vizorul oamenilor legii vor intra frânele sau sistemul de direcţie al maşinii. E de bine – nimeni nu vrea să moară din cauza inconştienţilor care îşi lasă maşinile să devină rable, dar nu renunţă la a le mai scoate în plin trafic!

Citit 1067 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.