Arestat după ce a încercat să tâlhărească o familie în propria casă

Arestat după ce a încercat să tâlhărească o familie în propria casă
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un bărbat de 48 de ani, din localitatea Vlădeşti, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă la furt calificat şi tentativă la tâlhărie calificată.

Din cercetări a reieşit că, în seara de 20 ianuarie, în jurul orei 20,00, bărbatul ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unei consătene de 76 de ani, cu scopul de a obţine de la aceasta bani, prin ameninţări şi acte de violenţă. Planul bărbatului a eşuat deoarece toate căile de acces în locuinţă erau asigurate. Astfel, acesta a renunţat la comiterea faptei, numai că nu a  abandonat ideea de a face rost de bani. Aşa că a sărit gardul unui alt imobil, situat peste drum de primul, iar aici a avut mai mult noroc, reuşind să intre în casă. Aici, folosind un băţ, bărbatul i-a ameninţat cu moartea pe proprietari, un bărbat de 68 de ani şi o femeie de 61 de ani, solicitându-le toţi banii din casă. Cei doi ar fi reuşit să scape de agresor, convingându-l că au banii pe card şi promiţându-i că îi va primi a doua zi.

Hoţul a fost identificat de poliţiştii din Târgu Bujor, care, după audieri, l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar apoi instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Citit 9637 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2019 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.