Pasageri răniţi într-un accident pe Centură

Pasageri răniţi într-un accident pe Centură
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un viraj făcut fără o minimă asigurare a dus la producerea unui nou accident soldat cu victime, pe Drumul de Centură al Galaţiului. Impactul dintre două autotutisme a avut loc în zona intersecţiei şoselei ocolitoare cu strada Oltului.

Responsabil de coliziune a fost, potrivit poliţiştilor, un tânăr de 27 de ani, care, conducând maşina pe Centură, a virat la stânga pentru a intra pe Oltului, fără să se asigure. A lovit o maşină care circula regulamentar din sens opus, din coliziune rezultând rănirea unei femei de 52 de ani şi a unui bărbat de 57 de ani, ambii pasageri în autoturismul care circula regulamentar.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a produs evenimentul.

Citit 3947 ori Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2019 16:08

2 comentarii

 • postat de Andrei
  Sâmbătă, 16 Februarie 2019 06:43
  185.128.26.***
  Toată centura este un abator de oameni. Nu mor copii cui trebuie pe ea pentru a fi marcată și supravegheată cum trebuie.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Vizantea
  Vineri, 15 Februarie 2019 23:29
  86.122.130.***
  Nu vreau să iau apărarea tânărului șofer care probabil nici nu are suficientă experiență sau răbdare, dar intersecția aceea este aproape invizibilă pe timp de noapte!
  În afară de indicatorul spre LIDL, aproape nimic nu arată pe întunericul din acea zonă că ar fi o intersecție acolo!
  Este una din cele mai proaste zone marcate și semnalizate din oraș, dar Poliția Rutieră nu se autosesizează deloc. Despre autoritățile din Primărie.. aproape sunt inexistente, dar la salarii nesimțite sunt primii!
  2
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.