O nouă expoziţie la Muzeul Eparhial

O nouă expoziţie la Muzeul Eparhial

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În sala de expoziţii „Sergiu Dumitrescu“ a Muzeului Istoriei, Culturii şi Spiritualităţii Creştine de la Dunărea de Jos s-a deschis o expoziţie temporară, intitulată „Candela de veghe”.

Evenimentul organizat de Muzeul eparhial în colaborare cu artiştii plastici Valeriu Stoica, Maria Iacob, Nicolae Nestor şi Elena Borundel, continuă seria manifestărilor culturale organizate de Arhiepiscopia Dunării de Jos în anul dedicat satului românesc.

Colecţia prezentată la Galaţi cuprinde icoane vechi şi noi, iconostase portative şi peisaje cu diverse edificii, între care şi locaşuri de cult, care se constituie într-un periplu în zona de spiritualitate din această parte a țării.

Expoziţia va rămâne deschisă publicului până pe 15 martie 2019.

Citit 392 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Februarie 2019 01:31

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro