Cercetat penal după ce a împrumutat maşina unchiului

Cercetat penal după ce a împrumutat maşina unchiului
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Cetăţeanul din Republica Moldova,  C.S., în vârstă de 19 de ani, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier. Tânărul conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice, prezentat la control pentru autoturismul în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a împrumutat autoturismul de la unchiul său şi nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul prezentat la control nu este autentic.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Citit 1051 ori Ultima modificare Luni, 25 Februarie 2019 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.