Accident mortal pe Laminoriştilor

Accident mortal pe Laminoriştilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*Imprudenţa şi troienele de pe trotuare îi bagă pe oameni în mormânt * O femeie de 70 de ani a fost omorâtă de o maşină în timp ce mergea pe carosabil *

Realitate crudă, dar clară - haosul instalat în din Galaţi după ninsoare şi modul dezastruos în care utilajele Primăriei reuşesc să blocheze trotuarele au făcut, indirect, prima victimă.

Iulian Ivan de 35 ani, din Chiraftei, comuna Măstăcani, judeţul Galaţi, conducea miercuri, la ora 15,00, o maşină de marfă când a produs singurul accident mortal din Galaţi, din această perioadă.

„Bărbatul se afla pe strada Laminoriştilor, la volanul unui Iveco GL 06 NRE. El nu s-a asigurat când a dat cu spatele, accidentând-o grav pe gălăţeanca Victoria Lupu, de 70 ani, care mergea pe partea carosabilă din cauza trotuarului acoperit în totalitate cu zăpadă”.

O oră mai târziu femeia a decedat la spital. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru ucidere din culpă”, declară comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Atenţie, gălăţeni, deşi nevinovaţi, putem fi noi următoarele victime sau călăi.

Citit 2279 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.