Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Combinatul siderurgic Galați a organizat, pentru al treilea an consecutiv, “Săptămâna Porților Deschise pentru Educație”, un eveniment dedicat elevilor din județele Galați și Brăila.
„Peste 200 de elevi, însoțiţi de cadre didactice au vizitat fluxuri de producție ale Combinatului, au asistat la scurte sesiuni de informare privind Programul de Ucenicie și au participat la activități interactive și dezbateri special concepute pentru a le antrena competențele, imaginația și spiritul de echipă”, se precizează într-un comunicat de presă al combinatului siderurgic.
Vizitatorii au venit de la liceele “Paul Dimo“, “Traian Vuia”, “Tudor Vladimirescu”, “Aurel Vlaicu”, “Radu Negru” (toate din Galați), “Elena Caragiani” - Tecuci, “Anghel Saligny” – Brăila, dar și de la Liceul Tehnologic din Cudalbi.
“Pentru a pregăti dezvoltările viitoare, vom continua atât colaborarea cu sistemul educațional, cât și recrutarea de noi muncitori, prin intermediul Școlii de Ucenici”, a spus Bogdan Grecu, directorul general al Combinatului.

Citit 1235 ori Ultima modificare Vineri, 24 Mai 2019 09:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro