Bătut la locul de muncă şi salvat de jandarmi

Bătut la locul de muncă şi salvat de jandarmi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri seara, un echipaj de jandarmi l-a reţinut pe Vasile B., de 23 de ani, de 23 ani, fără antecedente care îl tâlhărise pe paznicul în vârstă de 63 ani al unei societăţi comerciale din Galaţi.

Jandarmii au intervenit în urma unei solicitări făcute prin 112 de un bărbat care locuieşte în apropierea societăţii şi care auzise câinii din curte lătrând.

Din declaraţia martorului reiese faptul că doi indivizi au pătruns în incinta societăţii, devastând ghereta paznicului - o cuşetă în care se aflau actele de gestiune ale firmei - şi o cutie metalică aflată în curtea societăţii.

La vederea echipajului de jandarmi, unul dintre indivizi a reuşit să fugă, iar luptătorii l-au reţinut pe cel de-al doilea, Vasile B., de 23 de ani. Tânărul a ajuns la sediul Jandarmeriei Galaţi, unde nu a vrut să răspundă la întrebările oamenilor legii pentru a-şi motiva prezenţa în incinta societăţii.

Lui i s-a făcut dosar penal pentru tâlhărie, jandarmii predându-l Secţiei 4 Poliţie pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, jandarmii au solicitat intervenţia unui echipaj de la Ambulanţa Galaţi, pentru a-i acorda îngrijiri medicale paznicului, grav rănit.

Citit 1167 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.