Ionel Harţegan nu strănută

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, cu o zi în urmă, viceprimarul bolnav de gripă nouă, Nicuşor Ciumacenco, a spus că în Primărie mai sunt alte 6 persoane care prezintă aceleaşi simptome pe care le avea şi el la debutul bolii, unul din presupuşii bolnavi, Ionel Harţegan, ne-a sunat ieri, jurându-se că nu are gripă nouă şi că este sănătos tun!

„Am, într-adevăr, o problemă la un ochi, mă tratez, dar nici măcar nu sunt răcit”, ne-a spus consilierul primarului, Ionel Harţegan, impacientat de posibilitatea ca ceilalţi colegi din Primărie să îl privească ca pe un pacient care împrăştie viruşii prin instituţie.

Harţegan a spus că nu ar risca să vină la serviciu, dacă ar fi bolnav şi chiar a spus că, joi, biroul vicelui Nicuşor Ciumacenco a fost dezinfectat. 

Cât priveşte starea de sănătate a viceprimarului Mircea Cristea, tot Harţegan ne-a spus că acesta s-a şi vaccinat împotriva virusului AH1N1, dar că „el este mereu răcit”.

În concluzie, nimeni nu tuşeşte prin Primărie. Cel puţin, nu oficial.  Totuşi, nu se poate remarca faptul că până acum nimeni din Primărie nu a spus cu exactitate câţi angajaţi s-au vaccinat împotriva gripei noi, dovadă că funcţionarii nu au rupt uşile cabinetelor medicale sau centrelor de vaccinare.

În plus, în prima zi de încasare a taxelor şi impozitelor locale, funcţionarii Primăriei lucrau fără măştile pe care anul trecut, la apariţia gripei, le afişau aproape teatral, peste tot.

Joi, la Direcţia de Fiscalitate, doar una din cele 11 doamne de la tot atâtea ghişee purta mască. Până la urmă, fiecare face cum crede că este mai bine pentru propria sănătate şi a celor din jur.

Citit 858 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.