Sunt discoteci şi la Londra

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Eminescu în Turcia: Cu prilejul împlinirii a 160 de ani de la naşterea poetuluı naţional, ICR Istanbul şi Consulatul General al României la Izmir organizează pentru diaspora română din zona Izmir, cu deosebire pentru familiile mixte româno-turce cu copii, o seară românească Eminescu în Turcia, la sediul Consulatului General al României la Izmir, pe 21 ianuarie, ora 18.30.

* Aniversare Eminescu în Arganda del Rey: Asociaţia socio-culturală "Dor Roman"din Arganda del Rey, Spania, organizează sâmbătă, 16 ianuarie, celebrarea zilei marelui poet român Mihai Eminescu, în sala 51 din cadrul Conservatorului Monserrat Caballe.

* Andrei Şerban montează la Opera din Viena: La Opera de Stat din Viena a avut loc în seara zilei de 14 ianuarie o nouă reprezentaţie a spectacolului „Manon” pus în scenă de regizorul român de teatru şi operă, Andrei Şerban.

În spectacol evoluează Diana Damrau, în rolul „Manon”, Ramon Vargas, în rolul „Cavalerul Des Grieux” şi Dan Paul Dumitrescu, în rolul „Contele Des Grieux”.

* Delia şi De La Vegas, la Londra: Delia Matache şi trupa De La Vegas, alcătuită din Daniel Robu şi Silvia Launeanu, vor concerta astăzi, 15 ianuarie, începând cu ora 18:00, la inaugurarea discotecii Starlight din Londra.

Citit 641 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.