Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Școlile Gimnaziale Piscu și Grivița, din județul Galați, continuă programul Digitaliada și desfășoară anul școlar 2019-2020 în laboratoare echipate cu tablete, pentru ca fiecare elev să poată lucra individual în timpul orei, cu laptop pentru profesor și videoproiector pentru clasă. Împreună cu echipamentele, şcolile au primit un pachet complet de aplicații adaptate programei, precum și proiecte didactice pentru Matematică și TIC și ghiduri de predare digitală, astfel încât profesorilor să le fie ușor să predea folosind tehnologia digitală. Profesorii au participat la sesiuni de formare pentru a învăța să utilizeze noile metode digitale la clasă.

"Proiectul Digitaliada este nemaipomenit pentru că a creat o bază de date de lecții în format digital care sunt accesibile. În continuare ne dorim să folosim la maximum și cu maximum de randament pentru elevi resursele materiale, informatice, educaționale pe care le-a furnizat acest proiect", declară directoarea Şcolii din Piscu, Anișoara Vrînceanu.

"Digitaliada este oportunitatea de a avea resurse materiale îmbunătățite, cadre didactice implicate și preocupate de o altă abordare, elevi interesați și mai bine pregătiți, părinți mulțumiți", afirmă şi directoarea Şcolii din Grivița, Loredana Constandache.

Citit 416 ori Ultima modificare Marți, 17 Septembrie 2019 18:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro