Campanie de donații pentru cei mai vulnerabili

Campanie de donații pentru cei mai vulnerabili

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

În perioada 16-17 noiembrie, toţi cei care dispun de haine, jucării sau alte obiecte pe care nu le mai folosesc, dar care ar putea face fericite alte persoane ce au mare nevoie de ele, sunt aşteptaţi în parcul din faţa fostului cinematograf Ţiglina I și la Monument, pentru a le dona.

Evenimentul pus la cale de Doru Maximilian, cu sprijinul mai multor asociații civice din Galați, se va desfăşura pe parcursul celor două zile, în intervale orare diferite. Astfel, în prima zi, doritorii sunt aşteptaţi între orele 8,00 - 20,00, iar în cea de a doua zi, între 8,00 şi 17,00. 

Donaţiile vor fi distribuite, în funcţie de necesităţi, persoanelor cu posibilităţi materiale reduse, precum şi centrelor de specialitate din judeţul Galaţi.

Pot fi donate, de asemenea, produse alimentare neperisabile, pentru a ajuta cât mai multe familii defavorizate să simtă spiritul sărbătorilor, prin oferirea unei mese festive decente.

Rugămintea organizatorilor este ca toate obiectele donate să fie curate şi funcţionale, astfel încât să poată fi folosite.

Citit 4168 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 12:56

1 comentariu

  • postat de ADYtza74 Miercuri, 13 Noiembrie 2019 16:04 5.13.184.*** Link la comentariu
    2
    7

    BRAVOOO !!! Daca sunt la ghene igluurile de plastic ,sticla si hartie ,ar trebui si de textile ,unde se pot depune haine ce nu mai sunt purtate.

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro