Fostul „Muzeu CFR”, vândut la licitaţie

Fostul „Muzeu CFR”,  vândut la licitaţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Imobilul  din  str.  Gării  nr.1  a  fost  vândut  de  fisc  pentru  recuperarea  datoriilor  pe  care  Regionala  CFR  le  avea  la bugetul  de  stat *

Încă un imobil aparţinând Regionalei CFR Galaţi a fost vândut, ieri, la licitaţie de Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Galaţi în contul datoriilor pe care Compania de Căi Ferate CFR SA le-a acumulat la bugetul consolidat al statului.

De această dată este vorba chiar de clădirea din str. Gării, nr.1, care pe timpuri a găzduit „Muzeul CFR”, un imobil cu o suprafaţă construită la sol de 587 mp.

La licitaţia organizată de Fisc s-au prezentat, ieri, trei posibili cumpărători, imobilul fiind în cele din urmă adjudecat de o persoană fizică pentru preţul de 454.755 de lei, cu 21.959 de lei  mai mult decât preţul de pornire.

Suma obţinută din vânzarea clădirii va acoperi doar în parte datoriile acumulate de Compania de Căi Ferate CFR SA – Regionala Galaţi, dat fiind faptul că DGFP Galaţi are de recuperat peste 1,3 milioane lei. 

Clădirea vândută ieri se adaugă Corpului Administrativ al Clubului CFR, adjudecat la licitaţie la sfârşitul anului trecut, pentru suma de 426.500 lei, de către o firmă din Brăila.

Citit 2435 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.