Oamenii legii vor veghea la siguranţa gălăţenilor

Oamenii legii vor veghea la siguranţa gălăţenilor

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
2 comentarii

Peste 130 de jandarmi vor fi în stradă cu ocazia manifestărilor religioase şi artistice dedicate sărbătoririi Zilelor Sfântului Apostol Andrei, cât şi a Zilei Naţionale a României. 
Astfel, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, jandarmii gălăţeni se vor afla în dispozitive de ordine şi siguranţă publică, atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor. Oamenii legii vor fi prezenţi în stradă şi vor patrula pe traseele de deplasare către zonele unde sunt organizate evenimente artistice, precum şi în zone aglomerate.
Având în vedere numărul mare de cetăţeni care vor participa în municipiul Galaţi la pelerinajul de la Catedrala Arhiepiscopală, cât şi la spectacolul şi târgul organizat de către municipalitate pe Faleza superioară, vor fi intensificate măsurile de ordine publică şi se vor desfăşura misiuni în zonele şi arterele intens circulate, urmărind descurajarea persoanelor care ar încerca să tulbure ordinea şi liniştea publică.
Pe lângă jandarmi, la siguranţa cetăţenilor vor fi atenţi şi cele 33 de echipaje de ordine publică, intervenţie rapidă şi control comerţ din cadrul Poliţiei Locale Galaţi. De asemenea, alte 34 de echipaje de siguranţă rutieră vor fi prezente în stradă.

Citit 1211 ori Ultima modificare Vineri, 29 Noiembrie 2019 19:19

2 comentarii

 • postat de Naivul Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019 21:20 213.233.64.*** Link la comentariu
  1
  3

  Nu mai avem ce face in acest oras!Baietii acestia(politie ,jandaemerie,etc)ce vor iesi la pensie la 45 ani au ordine clare sa ne lase pe mana interlopilor!Frica,Frica ,Frica si nu mai poti gandi la nimic...mergeti seara prin centrul orasului si va convingeti...restul sunt povesti!

  Raportează
 • postat de Tudor V Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019 16:07 89.136.0.*** Link la comentariu
  1
  6

  Sa intelegem ca oamenii legii isi fac datoria doar in perioada 20 Noiembrie - 01. Decembrie (cu tot cu defilare) ?! Deoarece in rest nu prea vedem prevenire stradala! Talharii asupra celor in varsta, femeilor si copiilor, incalcari grosolane ale prevedrilor legislatiei rutiere, autoturisme lasate pe avarie "la dublare/sau chiar triplare", injuraturi, pumni in trafic (pentru trezirea altor oameni ai legii asa zisi, deoarece nu respecta ei legea, unde sunt doua sau trei benzi de circulatie, una si jumatate este ocupata de autoturisme, iar pe restul se circula pe linie (nu intre liniile de marcaje rutiere)! In parcarile publice sau private ale magazinelor, "regula este - nici o regula"!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.