Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Neagu Gabriela Geraldina trăieşte în prezent fără niciun rinichi, dependetă de aparatul de hemodializă, având un istoric medical nu foarte fericit. S-a confruntat cu probleme de sănătate încă de la vârsta de şase ani, când în urma unui accident de maşină i-au fost grav afectaţi rinchii. La vârsta de 18 ani, însă, cu ajutorul mamei sale care i-a oferit unul dintre rinichii săi, a reuşit să facă un transplant. Însă, diagnosticul din 2010, acela de cancer de piele şi tratamentul chimioterapic prescris greşit, i-au fost aproape fatale. Gabriela a rămas atunci fără niciun rinichi, dar cu dorinţă continuă de viaţă. Oricât de nedrept ar fi, viaţa ei are un preţ, pe care nu şi-l poate permite. 30.000 de euro sunt necesari pentru noua operaţie din Turcia. Până în prezent s-au strâns 15.000 de euro. 

Casa de Cultură a Sindicatelor va găzdui sâmbătă, 8 februarie, de la ora 17,00, spectacolul caritabil “Cântec pentru Gabriela”, organizat de Silviu Covaci şi Asociaţiile "Dragostea n-are hotare" şi “Balinte Ionela - Dăruind vei dobândi”. Vor urca pe scenă nume cunoscute, precum Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu Band, Silviu Covaci, Dan Doboş şi Viorica Galan Dumbravă. De asemenea, nu vor lipsi nici Ansamblul Folcloric “Doiniţa Covurluiului”, Elena Mândrescu, Mandola Munteanu, Petronela Rusu şi Cosmin Dragromir. Evenimentul va fi prezentat de Ana Maria Botezatu. Sunt aşteptaţi toţi cei care doresc să contribuie la salvarea unei vieţi, printr-o donaţie cât de mică.

Se pot face donaţii directe şi în următoarele conturi bancare: RO87CECEGL0108RON0688229 – cont deschis la CEC - Sucursala Galaţi şi RO51RZBR0000060020784150 – cont deschis la Raifeissen Galaţi pe numele Neagu Gabriela Geraldina.

Citit 2520 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 23:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro