Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

Nu mai puţin de 25 de copaci au fost doborâţi în municipiul Galaţi de către rafalele puternice de vânt înregistrate miercuri seară. Din fericire însă, nu au fost produse pagube majore, iar autorităţile locale s-au străduit să ţină situaţia sub control.

Astfel, echipajele societăţii Gospodărire Urbană au răspuns sesizărilor cetăţenilor, intervenind în vederea deblocării arterelor oraşului, prin tăierea şi repartizarea arborilor în mod operativ.

Este vorba despre strada Doja, colţ cu Nae Leonard, strada Traian Vuia nr. 9, strada Romulus, în dreptul blocului C6, strada Ana Ipătescu, strada Gării, Aleea Romană şi strada Portului nr. 23, în vecinătatea Parcului de Soft. De asemenea, situaţia a fost rezolvată şi pe strada Carnabel 89, unde, în plină noapte, un copac a cedat, căzând peste acoperişul unei case, precum şi la Liceul Teoretic Sfânta Maria, unde s-a intervenit prompt, astfel încât viaţa elevilor să nu fie pusă în pericol.

Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Citit 1810 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 23:12

1 comentariu

  • postat de ro Vineri, 07 Februarie 2020 10:12 5.13.133.*** Link la comentariu
    0
    8

    Se vede un copac pe o strada nou "amenajata". Cine a taiat radacinile copacului? Desigur "specialistii" care au amenajat strada.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.