Comisarul-şef Felician Vasilescu s-a întors în Poliţie

Comisarul-şef Felician Vasilescu s-a întors în Poliţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* A fost comandantul Poliţiei Galaţi * Apoi ataşat la Ambasada României la Oslo * Acum este adjunctul şefului Poliţiei Bacău *

Vi-l aduceţi aminte? Comisarul-şef Felician Vasilescu a fost pentru doi ani comandantul Poliţiei Galaţi. Doi ani în care gălăţenii au avut parte de două concursuri cu serioase premii în bani, concursuri organizate la iniţiativa comandantului IPJ, de zilele Poliţiei.

După alţi doi ani petrecuţi ca ataşat pentru afaceri interne în cadrul Ambasadei României de la Oslo, Regatul Norvegiei, Felician Vasilescu, 47 de ani, s-a întors în Poliţie. Din păcate, nu la Galaţi.

Fostul comisar-şef este acum adjunctul şefului Inspectoratului Poliţie Judeţean Bacău, după cum confirmă Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Inspectorul General al Poliţiei Române a dispus ca din 15 februarie 2010, comisarul sef de poliţie Felician Vasilescu să preia funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, în acest fel fiind înlocuit comisarul-sef Marin Moscalu, plecat la IPJ Iaşi.

Citit 2800 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.