CFR anunţă suspendarea unor trenuri. Temporar
Foto: Arhiva ”Viața liberă”

CFR anunţă suspendarea unor trenuri. Temporar
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

CFR anunţă suspendarea, în perioada 16-20 martie, cu posibilitatea de prelungire, a unor trenuri care aveau drept scop transportul elevilor de la domiciliu la centrele şcolare, pe durata suspendării cursurilor de către Ministerul Educaţiei şi Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă.

CFR Călători monitorizează atent gradul de ocupare a trenurilor, în condiţiile în care mai multe companii au anunţat program redus sau muncă la domiciliu pentru angajaţii lor. "În aceste condiţii, este posibilă suspendarea unor trenuri de navetă. În toate situațiile, măsurile de suspendare temporară a unor trenuri vor fi luate astfel încât să se asigure în continuare mobilitatea pasagerilor şi să se adapteze cât mai bine cerinţelor de trafic pe intervalele orare cele mai solicitate ale unei zile", a transmis CFR.

De asemenea, întrucât Ucraina sistează începând cu data de 17 martie, circulaţia trenurilor internaţionale de călători pe teritoriul său, CFR Călători limitează circulaţia trenurilor internaţionale 380/381 Bucureşti Nord - Suceava - Vadu Siret şi retur, până la/de la Suceava şi suspendă circulaţia trenurilor 1384/1385 Suceava - Vadu Siret şi retur.

Compania recomandă pasagerilor să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor.

Pasagerii care au bilete/ abonamente la trenurile cu circulaţie suspendată în trafic intern vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/ călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Citit 2670 ori Ultima modificare Duminică, 15 Martie 2020 23:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.