La Școala Nr. 5 se învaţă în continuare doar on-line. Decizii pentru nouă unități de învățământ

La Școala Nr. 5 se învaţă în continuare doar on-line. Decizii pentru nouă unități de învățământ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Galați a adoptat, în ședința din 4 noiembrie, noi decizii cu privire la unități de învățământ din județul nostru.

Astfel, se prelungește până la data de 10.11.2020 suspendarea activității didactice ce impune prezenţa fizică a elevilor Școlii Gimnaziale Nr. 5 din municipiul Galați. Până la aceeași dată se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor claselor a V-a D, a VI-a C, a VII-a A și a VIII-a E (elevii care au desfășurat cursuri față în față) din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 29 din municipiul Galați.

Până la data de 11.11.2020 se suspendă activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor claselor a V-a A și a V-a B (elevii care au desfășurat cursuri față în față) din Școala Gimnazială Nr. 26 din municipiul Galați. Totodată, până la 12.11.2020 se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor clasei a XI-a E (elevii care au desfășurat cursuri față în față) din cadrul Colegiului Național "Calistrat Hogaș" din municipiul Tecuci.

În fine, până la data de 13.11.2020 se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor claselor a V-a B, a VI-a A, a VI-a B, a VII-a A, a VIII-a A și a VIII-a B (elevii care au desfășurat cursuri față în față) din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 2 "Constantin Gh. Marinescu”, activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor claselor a V-a B, a VI-a A, a VI-a B, a VII-a A și a VIII-a B (elevii care au desfășurat cursuri față în față) din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 3, precum și activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor claselor a IX-a B1 și a XI-a D1 din cadrul Colegiului de Industrie Alimentară "Elena Doamna", toate aceste unități de învățământ fiind din municipiul Galați. Continuitatea activității în aceste unități școlare va fi asigurată în sistem online.

Pe de altă parte, se aprobă începând cu data de 5.11.2020 reluarea cursurilor școlare în scenariul II (GALBEN) de funcționare pentru toate clasele de gimnaziu din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 17, precum și pentru clasa a X-a H din cadrul Liceului de Turism și Alimentație "Dumitru Moțoc", ambele unități școlare din municipiul Galați.

Citit 2253 ori Ultima modificare Vineri, 06 Noiembrie 2020 13:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.