Medicul Mihai Polinschi, declarat incompatibil

Medicul Mihai Polinschi, declarat incompatibil
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Agenția Națională de Integritate (ANI) transmite, printr-un comunicat, că medicul Mihai Polinschi, actual director medical și fost manager general interimar al Serviciului de Ambulanță Județean Galați, s-ar fi aflat, în trecut, în stare de incompatibilitate.

Mai exact, în perioada 17 noiembrie 2015 - 3 iulie 2019, potrivit ANI, acesta a exercitat funcția de manager general interimar al Serviciului de Ambulanță Județean Galați simultan cu funcția de membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase "Sfânta Cuvioasa Parascheva" din Galați. Astfel, în accepțiunea Agenției Naționale de Integritate, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 118, alin. (15), lit. a) din Legea nr. 95/2006.

Contactat telefonic de către cotidianul nostru, medicul Mihai Polinschi a refuzat să comenteze, deocamdată, situația creată, dorind să o analizeze în detaliu înainte de se pronunța public pe această speță.

Reamintim că Mihai Polinschi a obținut un mandat de consilier județean pe listele Partidului Social-Democrat la scrutinul desfășurat în data de 27 septembrie 2020.

Citit 8712 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2020 17:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.