Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
4 comentarii

Continuă lucrările și la sera de plante exotice de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii "Răsvan Angheluță" din Galați. Conform proiectului, în noua seră, gălăţenii vor putea admira mii de plante exotice, aduse din toate colţurile lumii.

"A fost adusă o parte din sticla cu care va fi acoperită sera de plante tropicale. Este o sticlă extrem de rezistentă, concepută special pentru astfel de construcții. Mai mult, această sticlă de înaltă calitate este produsă de o firmă din Galați. Aceasta înseamnă că, pe lângă locurile de muncă create pentru realizarea serei, această investiție a Consiliului Județean sprijină indirect și alți agenți economici din Galați, firme care au la rândul lor angajați și care pot păstra astfel locurile de muncă, mai ales în această perioadă dificilă", a precizat președintele Consiliului Județean, Costel Fotea.

În paralel, se montează elementele metalice lipsă din zona unde vor fi expuşi palmierii şi se lucrează la corpul de clădire în curs de realizare de lângă scheletul metallic, destinat expoziţiilor temporare şi diverselor proiecte didactice.

Citit 901 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 01:36

4 comentarii

 • postat de dan Luni, 07 Decembrie 2020 19:01 86.124.207.*** Link la comentariu
  0
  1

  In anii '90 pe locul acualei gradini functiona talciocul orasului , iar partea de gradina botanica o reprezenta doar serele din zona Francezi .Tot respectul pentru efortul continuu al oameniilor dedicati pasiunii pentru palnte , ca au transformat un o groapa -vale a orasului, in ceeea ce ne bucuram noi astazi ...in doar 3o ani

  Raportează
 • postat de Impaduritor Marți, 01 Decembrie 2020 00:24 89.137.230.*** Link la comentariu
  0
  1

  Cea mai frumoasa gradina botanica din tara este cea de la Jibou din Zalau. E superba! Asa ceva rar vezi in Romania!

  Raportează
 • postat de Tudor V Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 03:25 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  1

  De ce nu se precizeaza firma producatoare de sticla din Galati?! Din acelasi motiv pentru care nu a furnizat sticla pentru sediul primariei, CJ si al betonierelor de la pasajul din centru? Sau este firma care ne plaseaza printre producatorii de banane ieftine?!

  Raportează
 • postat de amzon Vineri, 20 Noiembrie 2020 23:04 89.137.230.*** Link la comentariu
  1
  1

  Sera trebuie sa se numeasc Amazonia si trebuie sa aiba arbori si plante exotice deosebite.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.