Lucrările avansează la sera de plante exotice

Lucrările avansează la sera de plante exotice
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Continuă lucrările și la sera de plante exotice de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii "Răsvan Angheluță" din Galați. Conform proiectului, în noua seră, gălăţenii vor putea admira mii de plante exotice, aduse din toate colţurile lumii.

"A fost adusă o parte din sticla cu care va fi acoperită sera de plante tropicale. Este o sticlă extrem de rezistentă, concepută special pentru astfel de construcții. Mai mult, această sticlă de înaltă calitate este produsă de o firmă din Galați. Aceasta înseamnă că, pe lângă locurile de muncă create pentru realizarea serei, această investiție a Consiliului Județean sprijină indirect și alți agenți economici din Galați, firme care au la rândul lor angajați și care pot păstra astfel locurile de muncă, mai ales în această perioadă dificilă", a precizat președintele Consiliului Județean, Costel Fotea.

În paralel, se montează elementele metalice lipsă din zona unde vor fi expuşi palmierii şi se lucrează la corpul de clădire în curs de realizare de lângă scheletul metallic, destinat expoziţiilor temporare şi diverselor proiecte didactice.

Citit 1457 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 01:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.