Lucrările avansează la sera de plante exotice

Lucrările avansează la sera de plante exotice
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Continuă lucrările și la sera de plante exotice de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii "Răsvan Angheluță" din Galați. Conform proiectului, în noua seră, gălăţenii vor putea admira mii de plante exotice, aduse din toate colţurile lumii.

"A fost adusă o parte din sticla cu care va fi acoperită sera de plante tropicale. Este o sticlă extrem de rezistentă, concepută special pentru astfel de construcții. Mai mult, această sticlă de înaltă calitate este produsă de o firmă din Galați. Aceasta înseamnă că, pe lângă locurile de muncă create pentru realizarea serei, această investiție a Consiliului Județean sprijină indirect și alți agenți economici din Galați, firme care au la rândul lor angajați și care pot păstra astfel locurile de muncă, mai ales în această perioadă dificilă", a precizat președintele Consiliului Județean, Costel Fotea.

În paralel, se montează elementele metalice lipsă din zona unde vor fi expuşi palmierii şi se lucrează la corpul de clădire în curs de realizare de lângă scheletul metallic, destinat expoziţiilor temporare şi diverselor proiecte didactice.

Citit 1361 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 01:36

4 comentarii

 • postat de dan
  Luni, 07 Decembrie 2020 19:01
  86.124.207.***
  In anii '90 pe locul acualei gradini functiona talciocul orasului , iar partea de gradina botanica o reprezenta doar serele din zona Francezi .Tot respectul pentru efortul continuu al oameniilor dedicati pasiunii pentru palnte , ca au transformat un o groapa -vale a orasului, in ceeea ce ne bucuram noi astazi ...in doar 3o ani
  0
  1
  Raportează
 • postat de Impaduritor
  Marți, 01 Decembrie 2020 00:24
  89.137.230.***
  Cea mai frumoasa gradina botanica din tara este cea de la Jibou din Zalau. E superba! Asa ceva rar vezi in Romania!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Tudor V
  Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020 03:25
  89.136.0.***
  De ce nu se precizeaza firma producatoare de sticla din Galati?! Din acelasi motiv pentru care nu a furnizat sticla pentru sediul primariei, CJ si al betonierelor de la pasajul din centru? Sau este firma care ne plaseaza printre producatorii de banane ieftine?!
  0
  1
  Raportează
 • postat de amzon
  Vineri, 20 Noiembrie 2020 23:04
  89.137.230.***
  Sera trebuie sa se numeasc Amazonia si trebuie sa aiba arbori si plante exotice deosebite.
  1
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.