Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Pe 19 noiembrie 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a comunicat o incidență diferită a ratei de infectare cu noul coronavirus în ultimele 14 zile pentru cinci localități. Astfel, în comunele Corod (3,88) și Șendreni (3,88), incidența cumulată a cazurilor de infectare este mai mare de 3/1.000 de locuitori. În același timp, în Tudor Vladimirescu (2,74), Costache Negri (1,83) și Piscu (1,68) incidența este mai mare de 1,5/1.000 de locuitori.

Ca atare, măsurile cunoscute privind spectacolele, concertele, cinematografele, restaurantele, cafenelele și sălilor de jocuri de noroc se vor desfășura conform restricțiilor anunțate, pentru următoarele 14 zile. Totodată, măsurile dispuse pe 11 noiembrie pentru localitatea Poiana urmează să înceteze pe 25 noiembrie, când va fi reanalizată incidența cazurilor de îmbolnăvire.

Toate măsurile dispuse vor fi aduse la cunoștința populației din localitățile respective prin sistemul ROALERT.

De asemenea, având în vedere creșterea numărului de solicitări la 112 privind testarea pentru depistarea Covid-19, Inspectoratul pentru Situații de Urgență va asigura un mijloc de transport pentru deplasarea echipajului Serviciul Județean de Ambulanță care va recolta probele.

Citit 13731 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 01:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro