Comuna Frumușița revine în scenariul ”verde”

Comuna Frumușița revine în scenariul ”verde”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Începând de joi, 7 ianuarie, în localitățile Târgu-Bujor și Suceveni, unde incidența cumulată a cazurilor de infectare cu noul coronavirus în ultimele două săptămâni este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3 la 1.000 de locuitori, se aplică, pe o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 1065 din 11 decembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Pe de altă parte, având în vedere că la Frumușița incidența cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile este mai mică de 1,5 la 1.000 de locuitori, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Galați a stabilit faptul că această comună intră în scenariul "verde" al pandemiei de COVID-19.
Măsurile dispuse vor fi reevaluate de către CJSU Galați, în urma analizei efectuate de către Direcția de Sănătate Publică, la expirarea termenului pentru care au fost instituite.

Citit 1096 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.