UPDATE: Carambol în Galați. Un șofer beat şi fără permis a fost arestat după ce a avariat șapte maşini

UPDATE: Carambol în Galați. Un șofer beat şi fără permis a fost arestat după ce a avariat șapte maşini
Accident în lanţ "La Popescu"
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

UPDATE 30 IANUARIE - Șoferul în vârstă de 27 de ani, care vineri a provocat un accident în lanț în urma căruia au fost avariate șapte mașini, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Judecătorii au decis să îl trimită după gratii pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului după ce a scăpat mașina de sub control, beat fiind, și avariind șapte autoturisme în zona parcului Cloșca.

Trei persoane, o femeie însărcinată, un copil de 3 ani și un șofer de 71 de ani, au fost ușor răniți în urma impactului.


Un şofer în vârstă de 27 de ani a făcut iureş în parcarea de "La Popescu" după ce, din neatenţie şi pe fondul consumului de alcool, a scăpat maşina de sub control şi a provocat un impact în lanţ, care a antrenat, în total, şapte autoturisme.

Potrivit concluziilor poliţiştilor, tânărul, din Galaţi, conducea maşina dinspre Trecere Bac către Inelul de Rocadă, pe bulevardul Cloşca. Ajuns în dreptul magazinelor de piese auto, a scăpat volanul de sub control şi a intrat în maşina care circula în faţa sa, condusă regulamentar de un bărbat de 71 de ani. Autoturismul tamponat a intrat la rândul lui în alte patru maşini, într-una dintre acestea aflându-se o femeie însărcinată şi un copil, în vârstă de trei ani. Şirul tamponărilor nu s-a oprit aici, maşina condusă de şoferul de 27 de ani intrând într-o altă maşină, parcată, regulamentar, pe marginea străzii. În faţa dezastrului pe care l-a provocat, individul nu a stat pe gânduri şi a fugit.

"Conducătorul auto a părăsit imediat locul accidentului, fiind urmărit şi reţinut la scurt timp de echipajele de poliţie rutieră. Acesta a fost testat cu etilotestul, reieşind că avea o alcoolemie de 0,75 la mie în aerul expirat. În urma verificărilor a rezultat că avea permisul de conducere suspendat ca efect al comiterii unei alte infracţiuni la regimul rutier", a explicat ag. şef. pr. Ciprian Stoica, din cadrul IPJ Galaţi.

Şoferul a fost dus la spital pentru probe biologice şi urma a fi reţinut, pentru 24 de ore. Anchetatorii îl vor prezenta instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permsiul suspendat.

Citit 8677 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.