Viscol, ger și polei în toată țara

Viscol, ger și polei în toată țara

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de răcire accentuată în toate zonele țării, în vigoare de joi, de la ora 12,00, și până luni, la ora 10,00. În intervalul menționat, vremea se va răci accentuat în toată țara. Va fi ger mai ales pe parcursul nopților și al dimineților, la început în vest, nord, nord-est și centru, apoi și în restul țării.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade și se vor încadra, în general, între -18 și -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile din estul Transilvaniei, unde din noaptea de vineri spre sâmbătă (12/13 februarie) vor coborî sub -20 de grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și -2 grade.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de rece și pe parcursul săptămânii viitoare, local geroasă mai ales noaptea și dimineața.

De asemenea, a fost emis Cod galben de intensificări ale vântului în cea mai mare parte a ţării, cu ninsori temporar viscolite şi polei în nord-vest, nord, centru, est şi sud-est. Avertizarea este în vigoare până vineri, la ora 18.00.

Citit 1311 ori Ultima modificare Joi, 11 Februarie 2021 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.