Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Începând de vineri, 7 mai 2021, se schimbă modalitatea de prezentare în centrele de vaccinare, astfel încât oricine se poate prezenta direct, fără programare, în limita locurilor disponibile, însă până la ora 14,00 vor fi primiți doar cei peste 60 de ani, a declarat președintele campaniei de imunizare contra COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiță.

Acesta a subliniat că cei cu programare au locul asigurat, ceilalți putând fi imunizați în limita diferenței dintre capacitatea centrului de vaccinare și numărul celor programați. Până la ora 14,00, se pot prezenta pentru vaccinare doar persoanele peste 60 de ani. După această oră, poate veni oricine dorește, inclusiv cei de peste 60 de ani. Cei care vin fără programare vor fi imunizați în limita locurilor disponibile, prioritate având persoanele programate, care au un loc asigurat. Dacă centrul are o capacitate mai mare de vaccinare decât numărul celor programați, eliberează bonuri de ordine pentru doritori, inclusiv pentru zilele următoare.

Valeriu Gheorghiță a menționat și că nu a fost raportat, în România, niciun caz de tromboză venoasă după vaccinarea cu AstraZeneca, în condițiile în care au fost administrate circa 500.000 de doze.

Citit 2337 ori Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 11:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro