Investiții în infrastructura de apă și canalizare

Investiții în infrastructura de apă și canalizare
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Președintele Consiliului Județean (CJ) Galați și al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară - Serviciul Regional Apă Galaţi, Costel Fotea, anunță aprobarea de noi proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii de apă şi canalizare în judeţul Galaţi, care vor fi implementate de compania Apă Canal SA.

”Sunt proiecte care vin în completarea amplelor investiţii pe care le realizăm în peste 20 de localităţi din judeţ, cu finanţare de la Uniunea Europeană. Consiliul Judeţean Galaţi a emis deja o parte din documentația necesară pentru extinderea capacităţii de captare a apei în localitatea Cavadineşti, astfel încât să nu fie restricţionată furnizarea de apă în perioadele în care este consum mare. În plus, CJ este aproape şi de finalizarea procedurii de autorizare pentru dublarea reţelei de apă din satul Vădeni”, a menționat Costel Fotea, pe pagina de Facebook.

În acest moment, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară are investiţii de peste 220 de milioane de euro pentru dezvoltarea rețelei de apă și canalizare în judeţul Galaţi. Astfel, se realizează cu bani europeni sute de kilometri de reţele de apă şi canalizare, stații de epurare, foraje și staţii de tratare a apei. În acest moment, investiţia este realizată în proporție de 50 la sută.

Citit 1875 ori Ultima modificare Joi, 06 Mai 2021 10:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.