4.000 de vizitatori la „Ştiinţele Naturii”

4.000 de vizitatori la „Ştiinţele Naturii”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noaptea Muzeelor” a adus la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii peste 4000 de vizitatori, deopotrivă, copii, tineri sau adulţi.

Pentru prima dată, vizitatorii au avut acces în spaţiul tehnologic al acvariilor, grupuri succesive de câte 30 persoane fiind ghidate de către specialiştii muzeului în acest domeniu atât de frumos pe care îl reprezintă lumea peştilor.

„Am dorit să le oferim gălăţenilor ceva special în  şi am ales să le dăm posibilitatea de a vedea lumea din spatele acvariilor, culisele în care noi ne desfăşurăm activitatea de zi cu zi”, a declarat Gabriela Grigoraş, muzeograf în cadrul Secţiei Acvariu.

Expoziţia de minerale de la intrarea în muzeu, sutele de fluturi expuşi la primul etaj, precum şi expoziţia „Peşteri din România” au constituit alte puncte de atracţie pentru „devoratorii de muzee”.

„Am încercat să le oferim gălăţenilor o noapte specială. Se pare că în oraşul nostru, cel puţin, publicul este atras de ceea ce poate oferi acest muzeu”.

„Ne bucură să vedem că mii de oameni au ales să calce pragul instituţiei noastre, prezenţa lor fiind cea mai mare mulţumire pentru noi”, a declarat Camelia Burluc, director general al Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

Citit 1852 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.