Promovarea zonei pescărești Prut-Dunăre

Promovarea zonei pescărești Prut-Dunăre
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În ședința de îndată a Consiliului Județean Galați de vineri, 16 iulie, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind ”Spațiul comun de dialog pentru dezvoltarea sustenabilă a zonei pescărești Prut-Dunăre”, ce va fi depus în cadrul Programului Operațional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime (POPAM) 2014 – 2020. 
Obiectivul general al proiectului este promovarea și valorificarea socio-culturală a zonei pescărești precum și consolidarea rolului comunităților pescărești. În cadrul proiectului vor fi achiziţionate echipamente şi dotări care vor facilita organizarea de evenimente şi ateliere de lucru cu impact teritorial ce vor contribui la crearea unui spaţiu comun de dialog cu comunitatea locală pescărească.
Bugetul total al proiectului este de 136.302,49 lei (inclusiv TVA), din care valoarea finanțării nerambursabile este de 96.805,8 lei. Nu există cofinanţare aferentă costurilor eligibile, iar valoarea cheltuielilor neeligibile este de 39.496,69 lei.

Citit 940 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iulie 2021 00:41

1 comentariu

 • postat de Galatean
  Duminică, 18 Iulie 2021 03:36
  5.13.146.***
  Odata ce a-ti pus bariera pe digul dunarii dupa zona Zatun dupa atatia ani de ,, libertate'' in natutura , evocand ca santem ca soarecii care roasem din malul digului , ultima oaza de libertate ne-a fost luata , ne-ati ingramadit cu totii pe un spatiu restrans care a mai ramas de la Dumnezeu pentru o mica pescuiala la Dunare , chiar asa digul de protectie la cat de rar se circula prin zona afecta cu ceva ?
  1
  6
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.