Patru proiectanți se bat în oferte pentru Faleza Dunării

Patru proiectanți se bat în oferte pentru Faleza Dunării
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un ofertant unic și trei asocieri se bat pentru contractul cu o valoare estimată de 1.953.058 de lei fără TVA, având ca obiect serviciile de proiectare pentru „Revitalizarea turismului din Galați, prin valorificarea durabilă a elementelor de patrimoniu cultural și natural de pe Faleza Dunării”. Potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, este vorba despre Adest Architecture SRL, Asocierea Expert Project Team - AMG Lorem Consult - Arhideskvision, Asocierea Meva Concept – Proartcons și Asocierea Structi Punct - Specialist Smart Group. Criteriul de atribuire a contractului este „cel mai bun raport calitate-preț”.

În cadrul contractului se vor realiza servicii de proiectare – elaborare documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie, proiect tehnic de execuție și proiect pentru autorizația de construire, termenul de realizare fiind de opt luni. Finanţarea va fi asigurată prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT) 2014-2020.

Gălățenilor li se promite „o zonă spectaculoasă la malul Dunării pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut, îmbinând un circuit cultural dat de monumentele de for public, unul sportiv și unul de promenadă”.

Citit 3073 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 August 2021 13:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.