Manifestări de Ziua Marinei, la Galați

Manifestări de Ziua Marinei, la Galați
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Duminică, 15 august 2021, după un an de pauză impusă de pandemie, conform unei informări a Primăriei, la Galați vor avea loc câteva evenimente dedicate Zilei Marinei. Astfel, deschiderea oficială, ceremonialul religios și parada navelor militare şi civile se vor desfășura pe Faleza Inferioară a Dunării, în zona Elice, în intervalul orar 17,00 - 18,15. Tot duminică vor avea loc și două spectacole, ambele între orele 19,00 și 20,00, unul pentru copii: "Ursul păcălit de vulpe", pe Faleza Inferioară, în zona Foișor, dar și un Café Concert "Nae Leonard", de această dată în zona Foișor a Grădinii Publice. În plus, în holul Universității "Dunărea de Jos" va putea fi vizitată o expoziție de navomodele (machete), între orele 10,00 și 20,00. Municipalitatea menționează și că, în această perioadă, se desfășoară un târg gastronomic în Piața ”Axis Libri” de la P-uri și un altul al produselor turcești, pe Faleza Inferioară, în zona Foișor, ambele fiind programate a se încheia duminică, 15 august.

Citit 7094 ori Ultima modificare Vineri, 13 August 2021 23:49

4 comentarii

 • postat de comunismul
  Joi, 26 August 2021 18:17
  5.13.154.***
  a fost un eveniment in vreme de pandemie! este si normal! cine nu crede ca exista il anunt cu desavarsire ca vine si valul patru! varianta delta! deci n-am scapat de pandemie! de pandemie scapam daca se vaccineaza lumea mai mult! ori noi ne-am vaccinat da nu toata lumea! ca deh unii aud fel de fel de prostii in continuare si sa nu se vaccineze! pai da nah de ce sa te vaccinezi lasa sa zaci in spital ca ultimul om daca e pe asa! unii se plang de nave am observat! ca sunt vechi obosite! da ce vrei bai nene sa fie bricul mircea la galati! da de unde! ce are galatiul bani de nave de astea de lux!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Zola
  Sâmbătă, 14 August 2021 20:52
  5.13.137.***
  Din nou aceleasi nave vechi ce stau sa se scufunde...Tiganime cu baloanele si produsele lor de an cu an si inghesuiala...Cam asta inseamna ziua Marinei la Galati!
  Nici macar o invitatie a vreunei nave de calibru sau a catorva celebritati mondene...
  Pucheanu, acesta e rezultatul incompetentei tale si al echipei pe care incerci sa o conduci dar nu esti in stare. Lasa pe altii!
  2
  16
  Raportează
 • postat de Ionică
  Sâmbătă, 14 August 2021 16:07
  5.13.238.***
  Și cam că-ți bani se cheltuie din buggy local?
  4
  9
  Raportează
 • postat de Un fericit….
  Sâmbătă, 14 August 2021 14:41
  72.83.146.***
  Domnilor,Pucheanu, domnule prefect, domnule presedinte al consiliului judetean, a ti avut curiozitatea sa va uitati pe ce si au propus brailenii de aceasta sfanta sarbatoare, pentru cei ce i au ales?
  Sunteti cel putin jenanti domnilor…cu ursul pacalit de vulpe si expozitia de navomodele, asta merita galatenii dupa un an de restrictii???????
  Mai cloceste ceva domnule Pucheanu pentru jumulit galatenii, gen taxe parcari si cu licitatii, de la un oras de pensionari in majoritate, ca tinerii nu au ce face intrun oras fara perspective, pentru a ti plati incompetenta.
  6
  25
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.