Flavia Susnoschi: "Vaccinul salvează vieți!"

Flavia Susnoschi: "Vaccinul salvează vieți!"
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

Flavia Susnoschi, consilier local USR PLUS, de profesie inginer, este una dintre persoanele publice din Galaţi care susţine vaccinarea prin puterea exemplului personal. Deşi s-a expus unui val de comentarii negative sau de-a dreptul agresiv-jignitoare din partea celor care resping vaccinarea, Flavia Susnoschi tocmai a făcut publică o fotografie realizată în faţa Patinoarului din Galaţi şi a anunţat că tocmai a primit doza booster de vaccin anti-COVID.

„Doza 3. Vaccinul salvează vieți! Ai încredere în știință, fii responsabil”, este mesajul pe care l-a postat pe Facebook şi pe care ne-a permis să îl preluăm.

Consiliera a răspuns cu argumente obiective şi articole ştiinţifice unora dintre cei care comentau critic sau ironic, iar ulterior a oferit o explicaţie în plus: „Ieri, după ce m-am vaccinat cu doza 3, am primit comentarii de la anti-vacciniști. Nu are rost să le reproduc aici, știți deja fantasmagoriile lor. Un răspuns doresc să dau astăzi unuia dintre ei la întrebarea «De ce porți mască dacă ești vaccinată?» Simplu: pentru că masca mea te protejează pe tine. #responsabilitate #solidaritate”, a scris Flavia Susnoschi.

Citit 2603 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.