L-aţi văzut pe Albert?

L-aţi văzut pe Albert?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Copilul are handicap psihic şi fizic *

Este în cea mai cruntă situaţie cu putinţă – copilul ei, suferind de handicap psihic, a fugit de acasă, iar mama nu ştie unde l-ar putea găsi. Brăileanca Ortansa C. a sesizat Poliţia în legătură cu faptul că fiul ei, Albert Ciuraru (FOTO), în vârstă de 10 ani, a dispărut de la acasă.

Copilul ar putea fi oriunde – în Galaţi sau Brăila, iar verificările poliţiştilor nu sunt încurajatoare: băiatul, care obişnuia să cerşească în oraşul vecin, a plecat voit de acasă, ca şi în alte dăţi când mai fusese găsit de poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi încredinţat părinţilor.

Puştiul nu are acte de identitate asupra sa şi suferă de afecţiuni psihice, însă poate da relaţii cu privire la propria identitate.

Băiatul este înalt de 110-130 centimetri, este slab, are ochi căprui şi părul şaten, tuns scurt, şi are un defect la mers, având picioarele în formă de „O”.

La data dispariţiei, Albert era îmbrăcat cu tricou roşu cu desene albastre, pantalon albastru tip bermude şi papuci verzi de plastic.

Cine poate da relaţii despre prezenţa copilului în Galaţi sau Brăila este rugat să apeleze, gratuit, numărul de telefon 112, sau, taxabil, 0239 / 60 61 00, interior 20 163, la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Brăila.

Citit 986 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.