ULTIMA ORĂ - Moarte subită în arestul Poliţiei Galaţi

ULTIMA ORĂ - Moarte subită în arestul Poliţiei Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şoc – arestatul îşi pierde viaţa înaintea amprentării * „Bărbatul nu fusese agresat în momentul arestării şi niciun fel de incidente nu au precedat decesul acestuia”, afirmă Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi *

Prins la furat, la poarta ArcelorMittal

Secţia 4 a fost sesizată ieri după-amiază, la ora 17,15, de către agenţii de pază de pe platforma siderurgică în legătură cu faptul că la poarta de acces a fost prins Gheorghe L., de 42 ani, care fura fier cu o autoutilitară.

Individul a ajuns la sediul Secţiei 4 pentru cercetări, loc în care cercetările au scos la iveală fără dubiu faptul că piesele metalice erau scoase pe ascuns din interiorul ArcelorMittal.

Evident, bărbatul a fost adus apoi la sediul Poliţiei Galaţi, unde urma să i se ia amprentele şi să i se facă fotografiile pentru completarea dosarului.

Prăbuşit, ca lovit de trăsnet

Şocant, la ora 19,40, în momentul începerii procedurii de amprentare, lui Gheorghe L. i s-a făcut rău, omul căzând din picioare. Poliţiştii au încercat imediat să-i acorde primul ajutor, oamenii legii alertând între timp şi Ambulanţa prin 112.

În 10 minute, un echipaj al Ambulanţei a sosit la faţa locului, iar personalul de specialitate a făcut manevrele de resuscitare cardio-respiratorie timp de 30 de minute. Tragic, acestea nu au avut nici un rezultat, bărbatul neputând fi readus la viaţă.

Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Bărbatul nu fusese agresat în momentul arestării şi nici un fel de incidente nu au precedat decesul acestuia”.

Urmează ancheta

„În interiorul Poliţiei Galaţi s-a constituit o echipă operativă care anchetează cauza şi natura decesului, la faţa locului fiind prezent şi medicul legist. Primele constatări ale cadrului medical au fost că, după aspectul cadavrului, arestatul a suferit un stop cardiac, şi nu prezintă leziuni la nivelul corpului”.

„Cadavrul a fost transportat la medicina legală în vederea efectuării necropsiei, rezultatul urmând să ne fie comunicat ulterior, moment în care vom reveni cu rezultatele cercetărilor”, încheie purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Citit 3186 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.