Cățeii „Ajutați-l pe Lăbuș”, la meciul Oțelul - FCSB

Cățeii „Ajutați-l pe Lăbuș”, la meciul Oțelul - FCSB
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Campania „Umple golul din viața ta!”, derulată de Liga Profesionistă de Fotbal, în colaborare cu Consiliul Județean Ilfov, ajunge și în Galați. Potrivit unui comunicat de presă, la Stadionul ”Oțelul” Galați, sâmbătă, de la ora 20,00, înaintea meciului dintre Oțelul - FCSB, jucătorii ambelor echipe vor intra pe teren însoțiți de cinci câini, care provin din adăpostul „Ajutați-l pe Lăbuș” și sunt disponibili pentru adopție.

Câinii sunt deparazitați, vaccinați și pregătiți pentru a fi luați acasă de către iubitorii de animale. Campania este susținută și de organizația Animal Society. Protocolul încheiat între Consiliul Județean Ilfov și Liga Profesionistă de Fotbal reprezintă o premieră la nivel național și european.

„Noi, «Ajutați-l pe Lăbuș» Galați, suntem al doilea adăpost privat care ne alăturăm campaniei, primul fiind Adăpostul Speranța din București, și suntem extrem de încrezători că mesajul privind adopția câinilor din adăposturi va fi auzit la nivel național”, spune Corina Grigore, președintele Asociației „Ajutați-l pe Lăbuș”.

Citit 1540 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2022 19:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.