Ce părere au gălățenii despre schimbarea numelui Stadionului "Oțelul"

Ce părere au gălățenii despre schimbarea numelui Stadionului "Oțelul"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Compania Liberty Steel Galați, proprietara combinatului siderurgic şi a Bazei Sportive "Oțelul", a anunțat inițierea unui proces de rebranduire a stadionului, în care doreşte să implice populația Galaţiului. Pentru a alege un nou nume pentru stadion, gălățenii sunt invitați să-şi exprime opţiunile pe pagina de Facebook a echipei SC Oțelul Galaţi.

Stadionul "Oțelul" are acest nume de 47 de ani, de la inaugurarea din 30 martie 1982. Propunerile pentru noua denumire a arenei sunt: "Liberty Arena", "Stadium of Liberty", "Liberty Steel Boys Arena", "Utra Steel Liberty Arena", "Liberty Iron Men Stadium", "Liberty Suporter Club Arena", "Liberty Steel Arena", "Liberty Galaţi Arena", "Liberty Furnace Arena".

Suporterii pe care i-am întrebat în cadrul unui sondaj realizat în zona stadionului nu au o părere foarte bună despre această schimbare.

Adrian, 29 de ani, suporter: "Nu este OK, se strică tradiția. Chiar dacă populația va alege alt nume, istoria rămâne istorie."

Cristian, 37 de ani, salariat: "Nu este normal ce se întâmplă. Hai să ne apucăm să schimbăm și numele orașului!"

Florin, 52 de ani, suporter: "Asta a umplut paharul, este deja prea mult. Să fim serioși, cu numele acesta s-a născut stadionul și cu numele acesta ar trebui să moară. Cum poate veni un nimeni să schimbe un nume simbolic pentru orașul nostru de aproape 50 de ani?"

Alexandru, 21 de ani, suporter: "Este o batjocură la adresa suporterilor. De ani de zile, acest stadion a avut un nume unic și cu el am mers mai departe. Acum, când ai dat de putere, nu-ți mai convine numele și vrei să rupi în două acest brand. Ruşine!"

Mircea, 32 de ani, suporter: "Sincer, cu acest nume am dus mai departe Galațiul. Echipa și Stadionul "Oțelul" erau mândria Galațiului. O istorie de 47 de ani se va stinge odată ce numele e schimbat."

Mihai, 33 de ani, suporter: "Era de așteptat la ce conducător bun avem. Nu vreau să fac alte comentarii despre situație."

Citit 4334 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.